sample sample sample sample sample

Ajánló

hungarian language english language german language

Megközelítés

bejarat

Hajóval:

Budapest felől érkezve: Hagyja el a Helemba szigetet, - FONTOS: a sziget alatt lévő villogó pirosat és a vak zöldet a HSZ szerint kerülje! A sziget fölött 2 db kibójázott kőzárás található. Miután a Bazilika alá ér, kb. 500 méterre, balra megtalálható a Kis-Duna ág torkolata. Itt haladjon be, kb. 150 méter után található a Nautica Yachtkikötő.

Pozsony felől érkezve: Haladjon át a Mária Valéria híd alatt, a hídtól kb. 300 méterre, jobbra találkozik a Kis-Duna torkolatával. Itt haladjon be, néhány méter múlva már látható a Nautica Yachtkikötő. Láthat egy gyalogos hidat, fölötte kezdődik a kikötő.

bejarat2

Autóval:

11 sz. főútról Visegrád felől érkezve: Esztergom városközpontját elérve, hajtson a Mária Valéria híd irányába, miután elérte a Mediterraneo vendéglőt forduljon jobbra, és hajtson a Hotel Esztergom előtt lévő parkolóba.

10. sz. főútról Tát vagy Dorog felől érkezve: Miután elérte a körforgalmat, hajtson ki a Párkány felé vezető kijáratnál, haladjon át a Tabán-hídon, majd kb. 800 méter után hajtson a Hotel Esztergom előtt lévő parkolóba.