sample sample sample sample sample

Nautilus Hajós bár

hungarian language english language german language

Bemutatkozás

A Nautica Betéti Társaságot két-, a hajózást és a vízi életet kedvelő család hozta létre 1990-ben. A folyamatosan fejlődő családi vállalkozás vízi személyszállítás és yachtkikötő üzemeltetés céljával alakult meg. A cég filozófiája az volt, hogy az országban szinte elsőként nyugati – főleg osztrák és német – mintára létrehozzon egy színvonalas, kikötésre alkalmas mólórendszert, s ez által vonzóbbá tegye a hajós turisták számára Szent István király városát, Esztergomot.

Küldetése, hogy vonzó célpontja legyen a hajós vendégeknek, megfelelő és kielégítő szolgáltatáskínálattal rendelkezzen, valamint – mely talán az egyik legfőbb erénye a vállkozásnak – hogy meghitt, családias és barátságos légkört teremtsen a pihenni vágyó embereknek.

A yachtkikötőnek a festői szépségű, a városon keresztülfolyó Kis-Duna ad otthont, így az ide érkező vendégek rögtön Esztergom központjában találhatják magukat. A magas színvonalú és széleskörű szolgáltatásnyújtás érdekében 2012-re a kikötői mólórendszer teljes egészében átépítésre került.

Ennek a fejlesztésnek a keretében sikerült egy régóta dédelgetett álmot valóra váltani a Nautilus Hajós Bár létrehozásával. Hasonló adottsággal rendelkező vendéglátóhellyel legközelebb a fővárosban, Budapesten találkozhatunk, hiszen kevés az olyan hely, ahol a vendég a Dunán ringatózva ebédelhet meg vagy kortyolgathatja el kedvenc italát, miközben a Bazilika és a Várhegy csodálatos látványa tárul a szeme elé. A vállalkozás éppen ezt a piaci űrt szeretné kitölteni és a királyi városban valami egyedülállót alkotni, mellyel reméli, sikerül elnyernie vendégei tetszését.

Kellemes időtöltést és jó szórakozást kíván a Nautilus Hajós Bár csapata!

Tavaszi nyitva tartás:
Hétfő-Csütörtök: 12-20-ig
Péntek-Szombat: 12-23-ig
Vasárnap: 12-20

Asztalfoglalás: +36 30/642-69-53 | +36 33/313 942hajosbar etlap cocktail

További képeinket tekintse meg ITT